Project omschrijving

Om iets te kunnen verkopen moet je er gedegen kennis over bezitten. En lagerfabrikant SKF heeft heel wat uit te leggen. De SKF-dealers worden dan ook regelmatig geschoold, in twee identieke, door mij ontwerpen scholings- en demonstratievoertuigen.IMG_3212

Kenmerkend aan de producten van SKF is dat zij om een middelpunt draaien en dat de mechanische onderdelen bol- of cirkelvormig zijn. Dat heb ik op diverse manieren terug laten komen in het interieur. In de vloer zijn cirkelvormige banen in een afwijkende kleur ingelegd. De plafondspots volgen ook een cirkelboog. Aan de uiterste einden van het interieur zijn wandrekken geplaatst die eveneens gebogen zijn.

IMG_3214

De cursusleider staat tegen de as van het interieur, aan een cilindervormige, centraal geplaatste desk. Op en in de desk is ruimte om te werken met diverse demonstratie-materialen.

Interieur opstelling scholing

Op het moment dat het voertuig onderweg is om technici en verkopers te scholen nemen de cursisten plaats op cilindervormige stoelen. Ze zijn zo ontworpen dat de bovenzijde kan worden omgedraaid, en ze vervolgens kunnen fungeren ze als hoogwaardige sokkels voor de high-tech producten van SKF.

 

Interieur opstelling producten